Aliexpress
As Life Goes On...

As Life Goes On.......

Manakala koleksi Rizalman terserlah ciri-ciri glamour dengan ...

Manakala koleksi Rizalman terserlah ciri-ciri glam....

tailor made baju raya kami pun tak pasti raya bukan pi mana pun dok ...

tailor made baju raya kami pun tak pasti raya buka....

Kami tak suka!!! Serious tak suka....huh!

Kami tak suka!!! Serious tak suka....huh!....

Jovian Mandagie Raya Collection

Jovian Mandagie Raya Collection....

Owh btw, ada satu siri baru lagi daripada Jovian Mandagie, iaitu

Owh btw, ada satu siri baru lagi daripada Jovian M....

Baju Raya dari Jovian Mandagie 2013

Baju Raya dari Jovian Mandagie 2013....

Haaa ni palinglah aku suka, simple gila tapi macam elegan dan

Haaa ni palinglah aku suka, simple gila tapi macam....

Haaa untuk siri J LUXE ni dah memang boleh order...harga sejibik RM ...

Haaa untuk siri J LUXE ni dah memang boleh order......

Koleksi Baju Raya Jovian Mandagie 2014

Koleksi Baju Raya Jovian Mandagie 2014....

... beli je* ada sesiapa yang sudi belanja haz belikan baju ni? plisss

... beli je* ada sesiapa yang sudi belanja haz bel....

Baju Raya Jovian Mandagie 2014 Dah Publish di Zalora !!!

Baju Raya Jovian Mandagie 2014 Dah Publish di Zalo....

WW - Koleksi Baju Raya Rekaan Jovian Mandagie

WW - Koleksi Baju Raya Rekaan Jovian Mandagie....

Pink Mira Baju Kurung by LS for Jovian features contrasting panels ...

Pink Mira Baju Kurung by LS for Jovian features co....

... beli je* ada sesiapa yang sudi belanja haz belikan baju ni? plisss

... beli je* ada sesiapa yang sudi belanja haz bel....