Fesyen Pakaian 70an | Foto Artis - Candydoll

Fesyen Pakaian 70an

OKAY.NAK GELAK KEJAP.MESTI KAK RINA JADI HOT MAMA PAKAI MCM TU XD

OKAY.NAK GELAK KEJAP.MESTI KAK RINA JADI HOT MAMA ....

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau event pestaria sesuai ...

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau e....

fesyen pakaian 70an

fesyen pakaian 70an....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

Fesyen Baju 70an Bertudung

Fesyen Baju 70an Bertudung....

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak korang trofi apa tu ...

Nampak tak trofi yang aku pegang tu? Agak-agak kor....

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang disediakan oleh penganjur

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang dised....

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesyen mereka 'pukul habis

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesye....

an the fesyen dave mana mana dengan fesyen comments

an the fesyen dave mana mana dengan fesyen comment....

Fesyen Pakaian Retro http://naimcheom.blogspot.com/2011/06/retro.html

Fesyen Pakaian Retro http://naimcheom.blogspot.com....

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. untuk asben nanti ...

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. u....

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, t....

Fesyen Pakaian 70An

Fesyen Pakaian 70An....

... tersebut iaitu koleksi baju tidur dan koleksi pakaian komersil

... tersebut iaitu koleksi baju tidur dan koleksi ....

tarian jari di atas papan kekunci

tarian jari di atas papan kekunci....