Sulaman Riben

Sulaman Riben....

Sulaman ini dah lama buat.. tapi tak sempat nak letak dalam blog ni ...

Sulaman ini dah lama buat.. tapi tak sempat nak le....

che'nor (Jerantut) Jahitan manik dan homemade coklat

che'nor (Jerantut) Jahitan manik dan homemade cokl....

sulaman yang terbaru bagi tahun 2010 nih kira sulaman pertama untuk ...

sulaman yang terbaru bagi tahun 2010 nih kira sula....

melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke ...

melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke F....

Sulaman reben pada kain 'saprah'

Sulaman reben pada kain 'saprah'....

Tak de mende nak bercerita... tengok ajela gambar ekk... jangan lupe ...

Tak de mende nak bercerita... tengok ajela gambar ....

Selamat me ncuci mata dengan teknik Sulaman Reben terkini....

Selamat me ncuci mata dengan teknik Sulaman Reben ....

KOTAK TISU SULAMAN REBEN

KOTAK TISU SULAMAN REBEN....

Bunga Ros Sulaman Reben

Bunga Ros Sulaman Reben....

Hasil kerja keras saya yang pertama - pinky in blooms

Hasil kerja keras saya yang pertama - pinky in blo....

lepas tu haku beli buku sulaman reben lagi..rasa mcm minat jer nak ...

lepas tu haku beli buku sulaman reben lagi..rasa m....

Sulaman Reben pada Langsir Pintu dan Tingkap.

Sulaman Reben pada Langsir Pintu dan Tingkap.....

Sulaman Bunga Reben

Sulaman Bunga Reben....

Sulaman Reben Terbaru

Sulaman Reben Terbaru....

Share

Recent Search Images